Elkezdődött az Internet kapcsolatok átállítása az intézményekben

Elkezdődött az Internet kapcsolatok átállítása az intézményekben. Az átállás bármilyen problémája esetén a folyamatot megszakítjuk és átmenetileg visszaállunk a korábbi állapotra, majd egy későbbi időpontban megismételjük.

Jelenleg az NIIF Intézet az Internet kapcsolatok átállítására fokuszál, hogy a jelenlegi infrastruktúrával és hálózati sávszélességgel a több száz intézmény az NIIF Intézet üzemeltetése és felügyelete alá kerüljön.

Az átállást követően az Önök részéről a belső hálózat tekintetében csupán a publikus IP cím változtatásra lesz szükség (a belső hálózat privát IP címek tekintetében nem lesz változás). Az emailben jelzett átállási időpontot követően két hét áll majd az Önök rendelkezésére, hogy a belső hálózat publikus IP címekkel rendelkező gépein az IP címváltozást végrehajtsák, ezt követően a korábbi tartomány már nem lesz használható.

Az új IP cím adatokat emailben elküldjük.

A hálózati átállás sikeres befejezését követően rövid tájékoztató levélben ismertetjük majd az elérhető szolgáltatások körét és további információkat is nyújtunk.

Üdvözlettel,

NIIF Intézet hálózat üzemeltetés